AdaptiveBee

UR Browser, navigatorul european care intră în competiție cu giganţii americani

București, 22 iunie 2016 – AdaptiveBee, startup-ul franco-român specializat în crearea de produse digitale pentru PC și platforme mobile, lansează versiunea beta a UR Browser, un produs la care s-a lucrat intens în ultimul an și care poate fi testat aici.

UR Browser reunește tehnologia și conținutul digital într-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a utilizatorilor care consumă conținut online. Pentru mai multe detalii, echipa AdaptiveBee pune la dispoziție o scurtă prezentare a capacităților browserului.

UR Browser – rapid, sigur, personalizat și dezvoltat în Europa

Produsul răspunde nevoilor fiecărui utilizator, prin oferirea multiplelor facilități de customizare, pentru a determina o experiență unică. În calitate de browser „all-in-one, UR Browser oferă o navigare sigură, opțiunea de personalizare cu o galerie vastă de teme și elemente, o unealtă de descărcare care asigură securitatea fișierelor descărcate și o galerie media pentru organizarea și rularea acestora – toate acestea direct din navigatorul de Internet.

Marc Moulin-Roussel, CEO Adaptive BeeCu o echipă experimentată în dezvoltarea Chromium, știm deja cum să construim un browser sigur. Pentru noi, adevărata provocare era de a crea un browser care pe lângă utilitate, să adauge simplitate în utilizare și să arate bine, iar într-un final să atragă toți oamenii – un browser diferit de tot ceea ce există deja. Ne-am făcut temele și am făcut cercetări intense în legătură cu ce își doresc utilizatorii Internetului de azi. Apoi, am folosit toate aceste detalii și le-am aplicat pe UR Browser. Un browser este o ușă către Internet și nu numai. Ușa noastră este trainică, folositoare și, cel mai important, arată foarte bine!

Marc Moulin-Roussel, CEO, AdaptiveBee

Bazat pe software-ul „open-source”, Chromium, dezvoltat de comunitatea online şi folosit și îmbunătățit de Google în browserul Chrome, UR Browser beneficiază de o securitate sporită, pe lângă caracteristicile dezvoltate pe cont propriu, precum scannerul de fișiere încorporat, destinat descărcării în siguranţă maximă a fişierelor de pe Internet. După succesul mai multor aplicații pentru smartphone, în special UR 3D Launcher și UR Launcher, AdaptiveBee își propune să extindă personalizarea și mai departe de platforma Android. Cu un browser disponibil pentru PC, în platformele Windows și macOS, UR Browser dorește să țintească o audiență cât mai largă.

Screenshot UR Browser

Despre AdaptiveBee

Adaptive BeeFondată în 2016, AdaptiveBee este un startup, specializat în crearea de produse digitale web, PC și platforme mobile. Cu o echipă tânără și cu un caracter multinațional, două treimi dintre angajații AdaptiveBee au experiență în domeniul dezvoltării. „Stupurile” AdaptiveBee sunt la Paris și la București, împreună având misiunea de a asigura experiențe customizate pentru fiecare individ. Echipa Adaptive Bee este disponibilă atât pe Facebook, cât și pe Twitter.


Comunicatul a fost preluat atât în presă, cât și de către bloggeri:

Adevărul
BusinessCover
BetIT
#CaSăȘtiți
Cristian China Birta (Chinezu)
Cristian Nicolau
Marius Ovidiu Călugăru (Blogatu)
NewEditionNews
PlayTech
Profit.ro
Publika.md
Start-up.ro
Știri-ITC
Victoria Giorgiana
ZonaIT

One thought on “UR Browser, navigatorul european care intră în competiție cu giganţii americani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *