AdaptiveBee

UR Browser, singura alternativă pe care o ai la Google Chrome (review-uri)

Pe 22 iunie, AdaptiveBee anunța lansarea UR Browser în România, un produs creat de start-up-ul franco-român.
Am provocat un jurnalist și doi bloggeri de referință din zona de Tech să renunțe la browser-ul lor obișnuit și să testeze UR Browser, iar ei și-au așternut impresiile în mediul virtual.

Produsul poate fi testat aici.


Răzvan Băltărețu, coordonatorul secției de Tech a ziarului Adevărul, a testat UR Browser ca să vădă dacă poate deveni o soluţie şi a fost impresionat de câteva funcţionalităţi. Concluzia jurnalistului a fost că UR Browser este mai mult orientat spre utilizator, mai ales cu modulul de fişiere media și oferă acele opţiuni de personalizare pe care oamenii le pot găsi utile.

Review-ul complet este disponibil aici.

1


Marius Ovidiu Călugăru, cunoscut în mediul online ca Blogatu, a apreciat la UR Browser  include un manager de download care suportă descărcare pe mai multe fire simultane, permițând astfel atingerea unor viteze mai mari și dispune și un scanner anti-virus integrat pentru a preveni infectarea PC-ului printr-un download. Printre lucrurile apreciate de el se mai numără biblioteca media și numeroasele opțiuni de customizare pentru aspect (…), suport pentru jocuri (…), navigare în condiții de siguranță și opțiuni multiple de personalizare cu o gamă vastă de teme.

Review-ul complet este disponibil aici.

3


Victoria Giorgiana, unul dintre cei mai activi bloggeri&vloggeri din Tech, a încercat UR Browser pentru a vedea dacă poate găsi un înlocuitor pentru «mâncătorul de memorie RAM» – Google Chrome. A remarcat că e foarte ușor de folosit și plăcut ca design și că oferă informații utile imediat cum este deschis, informații precum data, ora, vremea și shortcut-uri către cele mai vizitate site-uri și către aplicațiile de socializare folosite în mod constant de utilizatori.

Review-ul complet este disponibil aici.

2site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *