Evenimente

Începe numărătoarea inversă pentru Webstock: profită ultimele zile de înscrieri

14433123_1121954014506642_9004274073385176579_n

Ne aflăm în fața celei de-a noua ediții Webstock, considerată o conferință-reper dintre cele dedicate zonei de social media din România. Poți profita de ultimele zile de înscrieri, completând formularele de formularele, iar pe 30 septembrie ne vedem la JW Marriott.

Până la jumătatea lunii septembrie au fost anunțați primii speakeri, dar lista este updatată constant pe conturile Webstock de pe rețelele sociale.

De asemenea, a început cursa pentru  premiul Online Personality of the Year și îți poți susține preferatul accesând votând printr-un simplu click. Câștigătorii de la aceasta categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul galei, pe 30 septembrie.

P.S. Dacă dintr-un motiv sau altul nu reușești să ajungi, dar te interesează Webstock, poți urmări evenimentul live pe pagina de Facebook.


Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

One thought on “Începe numărătoarea inversă pentru Webstock: profită ultimele zile de înscrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *