Compania românească EXE Software aniversează 19 ani pe piața de IT, iar la ultimii trei mă bucur să pot spune că am fost martoră și eu. Ei sunt modelul meu de seriozitate și de respect pentru oameni și am învățat o mulțime de lucruri, de când lucrăm împreună și sunt sigură că mai am încă foarte multe.

EXE este o afacere de familie, acționariatul fiind alcătuit din frați gemeni și vărul lor, respectiv Sorin și Gabriel Cosmescu și Razvan Udrea. De-a lungul anilor, am lucrat pe diverse proiecte cu toți trei și am luat parte la o serie de evenimente care au reunit compania. Și, deși teoretic sunt o parte externă, practic m-am simțit întotdeauna integrată, ceea ce cred că este exclusiv meritul oamenilor de acolo. Chapeau, Marina Cîrloiu! 🙂 Astăzi, compania se apropie la un singur an de împlinirea a două decenii.

Reușitele nu sunt deloc puține: desfășoară proiecte pe cinci din cele șapte continente ale lumii, pandemia de COVID-19 i-a făcut (și) mai buni și pun foarte mare preț pe cum se simt angajații – chiar glumeam cu apropiații mei că, dacă aș mai fi vrut vreodată să mă angajez undeva, dacă nu aș fi avut propriile mele proiecte, la ei ar fi fost – așa de sănătos mi se pare mediul lor de lucru.

La mulți și frumoși ani, EXE Software, care să fie de două ori mai buni, decât până acum. Adică superlativi!