Diana Seceleanu

Despre clienții noștri

„Am ales-o pe Diana, pentru că mi-a fost colegă și prietenă de la șapte ani. A fost și este singura persoană cu care am colaborat pe partea de PR și mereu am dorit ca echipa mea să fie formată, în primul rând, din prieteni și apropiați.
Mi-a plăcut, de la bun început, faptul că este o fire spontană, serioasă și pragmatică. Și incredibil de organizată.
Nefiind o persoană care ajunge la timp, apreciez enorm punctualitatea și seriozitatea ei. Este o persoană care are mare grijă de cei cu care colaborează, ascultă și ține cont de părerea și nevoile fiecărui client.
Mulțumesc, Diana, pentru că, din 2015, îmi ești alături, atât la bine, cât și la greu.”

andreea mitu 1

Andreea Mitu

Jucătoare de tenis, fostă 68 WTA

„Ne-am dorit să înțelegem ABC-ul PR-ului și limbajul de presă, respectiv să inițiem o serie de acțiuni de PR despre business-ul nostru. Diana ne-a ghidat cu brio prin acțiuni și ne-a învățat cum să transmitem misiunea DOvelopers. Are un mod de lucru organizat, este directă în comunicare, are răbdare și pune întrebările potrivite. Ne-a explicat foarte clar care sunt tipurile de comunicări și ce ni se potrivește mai bine”

Cristina PanaEduard Budacu 1

Cristina Pană&Eduard Budacu

Founders DOvelopers

„Mă bucur enorm că am șansa sa lucrez cu Diana ca PR. Dă dovadă de profesionalism, fiind extrem de dedicată și tratând riguros fiecare problemă de comunicare.”

Dragoș Dumitru 2

Dragoș Dumitru

Founder ChefBox

„Diana este o persoană extrem de serioasă, dedicată, atentă la detalii și care se implică foarte mult în tot ceea ce face, încercând să înțeleagă fiecare client în parte și să îi propună soluții personalizate. De-a lungul colaborărilor noastre, am legat și o frumoasă prietenie și aș recomanda-o, oricând, cu mare drag!”

Ada Popescu 2

Ada Popescu

Managing partner Business Teorema

„Spontană și organizată. Punctuală, fără grabă. Își face bine temele și vine cu soluții creative. Cuvântul ei preferat pare să fie «deadline», dar te face mereu să simți că mai ai timp. Cumva, împacă toate constrastele astea și mai adaugă și ceva extra – know how, contacte, dorința de a ajuta.”

Robert Antonescu 1

Robert Antonescu

Managing partner Business Teorema

„Am contactat-o pe Diana pentru PR prin intermediul unui bun prieten, care lucrează cu ea de mult timp și este foarte mulțumit de colaborare. Urma să lansez propria afacere, după ce peste 10 ani am avut calitatea de angajat. Oamenii din industrie cunoșteau brandul meu personal, dar acesta era asociat cu angajatorul meu. Prima provocare a Dianei a fost să transfere capitalul de imagine creat în jurul brandului personal spre nouă companie lansată – UX Studio. Planificată ca la carte, comunicarea lansării UX Studio și-a îndeplinit și chiar și-a depășit obiectivele. De atunci, Diana este alegerea mea pentru orice nevoie de comunicare.”

Eugen Potlog 3

Eugen Potlog

Founder&chief optimizer UX Studio

„Am început să colaborăm cu Diana în urma recomandărilor pe care le-am primit de la oameni din industrie. Inițial, nu conștientizam că avem nevoie de servicii de PR, însă, în urma colaborării, simt că am câștigat încrederea mai multor clienți, care ne abordează, acum, mult mai relaxat. Am apreciat corectitudinea, punctualitatea și dedicarea cu care a fost tratată fiecare acțiune.”

Marius Vasilescu 1

Marius Vasilescu

Founder Horologer, magazin de ceasuri elvețiene premium

„Pe Diana am cunoscut-o pe vremea când lucra în presa sportivă și am făcut împreună un interviu, după Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014. Am rămas plăcut impresionată cum a decurs discuția. Ulterior, am aflat că s-a reorientat spre PR și imediat i-am propus să colaborăm pentru promovarea mea în online și nu numai, pentru că știam deja că își face meseria cu pasiune și că iubește sportul. M-a ajutat foarte mult mai ales cu gestionarea paginii de Facebook și a diverselor interviuri pe care le-am acordat în presă, economisind mult timp și energie prin intervenția ei. Este pragmatică, nu se pierde în detalii și valorifică ceea ce contează.”

Maria Adela Constantin 1

Maria Adela Constantin

Câștigătoarea Cupei Europei la bob

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.
placeholder

Person Name

Company Name