Diana Seceleanu

ds site 2

Diana Seceleanu

Merg pe al 12-lea an de experiență în comunicare, după ce începuturile mi-au fost în presă, ca jurnalist. Apoi, în urmă cu șase ani, mi-am asumat o nouă provocare, de data aceasta în PR și nu oricum, ci pe cont propriu. Și, în timp, și-a făcut necesară prezența și specializarea pe marketing. 

Între timp, am depășit „borna” de 60 de proiecte promovate în presă&co, din domenii dintre cele mai variate, precum antreprenoriat, IT, business, coaching, consultanță pentru obținerea fondurilor europene, HoReCa, magazine, organizări evenimente, proiecte caritabile, sport, start-up-uri românești și user experience.

M-au motivat, încă de la început, o serie de standarde etice și morale și dorința de a face lucrurile altfel. Poate că acest lucru a triat proiectele, însă au rămas acelea care sunt relevante pentru valorile mele, așadar este singurul compromis, pe care am fost dispusă să-l fac, căci vorba ceea: „Never forget that integrity is the first order of your day”.

Așadar, pentru consultanță în PR&Marketing și inițierea unei discuții despre strategii de imagine a unui brand sau a unei persoane publice, mă găsești pe pr@dianaseceleanu.ro.