Viața de antreprenor e plină de imprevizibil. Iar când vorbim despre servicii PR, situația e și mai antrenantă. Nu știi precis ce o să lucrezi săptămâna viitoare sau cât vei câștiga cu exactitate peste trei luni. Ce știi, însă, dacă ai pornit pe drumul ăsta cu „inima deschisă” e că n-o să ratezi niciun motiv de plăcere, pe care poate nu l-ai avea la un job stabil. Și, dacă ești în căutarea unui loc așa, ca mine, după sau înainte de vreo întâlnire de PR Bucuresti oferă câteva variante de luat în calcul, unul dintre ele fiind Ted’s Coffee. 

De ce și când merg?

pr bucuresti
© Silviu Pal/silviupal.ro

Când am un drum de făcut la vreun client sau la vreo potențială colaborare din zona Piața Victoriei, de cele mai multe ori fac un mic popas și la Ted’s Coffee. Departe de a fi un fan al cafelei, îmi place, totuși, ciocolata lor caldă cu aroma de nuci macadamia și, de dragul experimentului, am încercat și latte-ul cu aromă de migdale.

În interior, locul este destul de mic: vreo trei mese cu fotolii și o masă lungă, cu scaune înalte, din dreptul căreia poți vedeam tot ce se întâmplă pe porțiunea din Calea Victoriei în care e amplasat locul. Partea bună e că există prize pentru cei care au nevoie, partea proastă e că, fiind un loc mic, e zgomot destul de ridicat la fiecare râșnire pentru cine știe ce licoare pe bază de cafea.

Similar, aceeași variantă de masă lungă este și afară, însă în cazul acesteia nu e tocmai cea mai confortabilă opțiune. De asemenea, tot în aer liber, mai există și varianta unor mese individuale, care mi se par o alternativă grozavă, pe timp de vară.

Prețuri&meniu

Tot ce am încercat la Ted’s Coffee, fie ciocolată caldă, fie latte, ambele cu arome, a fost în jur de 15 lei. Minusul mare pe care l-am sesizat, în cazul meu, la ultima vizită, cea pentru documentarea acestui articol, a fost că nu am găsit nimic de mâncare și nici de ronțăit. Mi-a plăcut, însă, amabilitatea celor doi de acolo, o tipă și un tip și dispoziția lor de a-mi explica lucruri din care puteam alege (topping-uri, căci în privința mâncării, așa cum spuneam, am înghițit în sec).

Pentru fiecare întâlnire de PR Bucuresti îmi oferă o variantă de Ted’s Coffee prin apropiere

Cafenelele lor sunt destul de răspândite, așa că sunt vreo opt variante de locuri pe care le poți încerca în Capitală. Totuși, preferatul meu rămâne cel de pe Calea Victoriei, pentru că îmi satisface una dintre slăbiciunile mele: să beau ceva bun și să observ trecătorii până la cele mai mici detalii.

Lasă un răspuns