Viața de antreprenor e plină de imprevizibil. Iar când vorbim despre servicii PR, situația e și mai antrenantă. Nu știi precis ce o să lucrezi săptămâna viitoare sau cât vei câștiga cu exactitate peste trei luni. Ce știi, însă, dacă ai pornit pe drumul ăsta cu „inima deschisă” e că n-o să ratezi niciun motiv de motiv de plăcere, pe care poate nu l-ai  avea la un job stabil.
Printre motivele de bucurie se numără și faptul că poți lucra, de multe ori, de oriunde vrei tu. Ceea ce înseamnă că poți testa tot feluri de pub-uri și cafenele, în care poate nu ai ajunge în mod normal. Și, cum, în ultimii doi ani, am tot vizitat diverse, am pus pe picioare o rubrică săptămânală, în care să povestesc în ce locuri revin, atunci când vreau să îmbin lucratul și ședințele mai puțin formale.
Așadar, de unde lucrăm, când lucrăm din oraș?

De ce și când merg

servicii PR
Ce scrie, printre altele, pe pereții Inspirago

Inspirago e genul de loc unde poți merge pentru o întâlnire profesională sau unde poți ieși cu un grup restrâns de prieteni. În interior sunt trei încăperi, decorate diferit, aerisite și luminoase, iar afară sunt plasate câteva mese într-o grădină micuță.

Mi se pare un loc foarte bun pentru o zi în care am programate mai multe întâlniri de servicii PR și vreau să mai lucrez între ele, pentru că e destul de liniștit, chiar dacă rulează muzica pe fundal – nu e genul deranjant. În astfel de zile, aleg să și servesc prânzul la ei și, până acum, mi-a plăcut ce am încercat.

Prețuri&meniu

Servicii PRPrețurile se încadrează în contextul în care e amplasat și locul (aproape de Calea Victoriei, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, perpendicular pe Strada Buzești): 11-16 lei pentru o supă, 16-45 de lei pentru mâncăruri, 17-18 pentru desert și 8-15 lei pentru băuturi comune, precum apă, suc sau limonadă. Mai au și meniul zilei, în jurul prânzului, cu prețuri între 20 și 25 de lei.

Servicii PR
Pavlova, nu cea mai bună variantă pe care am admirat-o undeva, însă decentă

De-a lungul timpului, eu am testat quesadilla de pui&cartofi wedges cu sos alb (24 de lei) și burger de vită&cartofi wedges cu salată, surpriza fiind că burger-ul este într-o nuanță interesantă de roșu (28 de lei). Ultima dată, m-am încumetat și la meniul lor de prânz, unde am ales borș de curcan și o porție de paste cu fructe de mare, pentru care am lăsat 25 de lei.

Din ce am observat, meniul zilei apare și pe pagina lor de Facebook, pagină care este actualizată în mod constant, ceea ce le dă o bilă albă – probabil s-a conturat un defect profesional, însă nu mă pot abține să nu analizez lucruri similare, peste tot pe unde merg și să țes în mintea cine și cum poate fi ajutat de servicii PR. E un exercițiu care mă ajută și să mă antrenez și să-mi mențin creativitatea, gândindu-mă ce îmi place, ce mi s-ar părea OK de îmbunătățit și cum s-ar putea face acest lucru.

Ce am apreciat, în cele deja câteva vizite la Inspirago, a fost atmosfera primitoare. Nu știu detalii precise, dar oamenii cu care am interacționat cel mai des acolo mi-au lăsat impresie că este afacerea lor, pentru că s-au comportat exact cum ți-ai dori, când mergi într-un astfel de loc: primitori și deschiși, genul care te fac să revii cu următoarea ocazie.

Lasă un răspuns